ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που μας δείχνετε! Κάθε συνεργασία είναι ανώνυμη προς τρίτους. Παρακάτω παρουσιάζουμε ένα σύντομο οδηγό για να κατανοήσετε με ποιόν τρόπο μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνεργασία μας.

ΒΗΜΑ 1ο : Βρείτε τα αντικείμενα που θέλετε να τοποθετήσετε στο OURBAZAAR.  
- Όλα τα αντικείμενα πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση, χωρίς ζημιές, σπασίματα, σκισίματα κ. α. . 
- Παρακαλούμε ελέγξτε τα αντικείμενά σας. Όσο καλύτερα φαίνονται τα αντικείμενα που θα φέρετε τόσο πιο γρήγορα θα πουληθούν.

ΒΗΜΑ 2ο : Επιλέξτε τον τρόπο που θα φτάσουν τα αντικείμενά σας σε μας:

Με ραντεβού: Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να φέρετε τα αντικείμενά σας και να υπογραφεί το συμφωνητικό τοποθέτησης, καλώντας στο τηλέφωνο 6944-187523 ή στέλνοντας  email στο ourbazaar.gr@gmail.com .

Άμεση παράδοση: Έρχεστε στο κατάστημα τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του και συμπληρώνετε το απαραίτητο έντυπο. Ένας τρόπος για να αποφύγετε την αναμονή είναι να εκτυπώστε το συμφωνητικό μας (Βλέπε στο τέλος αυτής της σελίδας). Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Τοποθετήστε το συμφωνητικό σε κάθε δέμα / πακέτο που θα παραδώσετε. Αφήστε τα πακέτα σας στο κατάστημά μας σε ώρες λειτουργίας. Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) σε κάθε πακέτο. Εάν κρίνουμε ακατάλληλα κάποια από τα αντικείμενα σας για μεταπώληση, θα σας επιστραφεί ή θα δωριστεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις μετά από συμφωνία μαζί σας.

Ταχυδρομικά: Εκτυπώστε το συμφωνητικό μας, συμπληρώστε το, τοποθετήστε το μέσα στο πακέτο μαζί με τα αντικείμενα προς αποστολή. Στείλτε το στη διεύθυνσή μας, (Δράκου 33, Κουκάκι, Αθήνα, Τ.Κ. 11742). Παρακαλώ μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο) σε κάθε πακέτο. Πριν τα στείλετε καλό είναι να συνεννοηθούμε (αποστέλλοντάς μας φωτογραφίες και περιγραφή) για τη δυνατότητα τοποθέτησης.

ΒΗΜΑ 3ο : Τα αντικείμενά σας καταγράφονται στον δικό σας προσωπικό κατάλογο αντικειμένων προς πώληση.

ΒΗΜΑ 4ο : Με την πώληση πληρώνεστε άμεσα. Ανά 15θήμερο γίνετε εκκαθάριση  και τα χρήματά σας, είτε κατατίθενται στο λογαριασμό τραπέζης που έχετε δηλώσει, είτε σας δίδονται με επιταγή στο κατάστημα.



Μπορείτε παρακάτω να δείτε ή και να κατεβάσετε το συμφωνητικό συνεργασίας μας. 
(Όταν θα ανοίξει το PDF αρχείο στο Google Docs, μπορείτε να το κατεβάσετε επιλέγοντας αριστερά "FILE" και μετά "Download original" ή "Print")

DOWNLOAD FILE