ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Το κατάστημά μας, απ’ όπου και μπορείτε άμεσα να τοποθετείτε και να αγοράζετε αντικείμενα, βρίσκεται στο Κουκάκι, Δράκου 33, Αθήνα 11742. Βρίσκεται μόλις 1’ από τη στάση μετρό Συγγρού – Φιξ.
Το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινά 11:00 πμ - 8:00 μμ. και Σάββατα 11:00 πμ - 4:30 μμ.

Σε περίπτωση που θέλετε η αγορά σας να γίνει από το διαδίκτυο σας προσφέρεται η δυνατότητα απευθείας συνεννόησης με τον πωλητή πετυχαίνοντας έκπτωση 10% επί της αναγραφόμενης τιμής στην ιστοσελίδα μας. Επιβαρύνεστε με τα τυχόν έξοδα μεταφοράς. Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

ΒΗΜΑ 1ο : Επιλέξτε το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει από την ιστοσελίδα του  OURBAZAAR.  

ΒΗΜΑ 2ο : Στείλτε μας email στο ourbazaar.gr@gmail.com αναγράφοντας τον κωδικό του αντικειμένου και ότι θέλετε να το αγοράσετε. Εμείς ενημερώνουμε τον κάτοχο του αντικειμένου ο οποίος έρχεται σε επαφή μαζί σας στέλνοντάς σας μήνυμα στο email σας και ενημερώνοντάς σας για την τελική τιμή, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης.

ΒΗΜΑ 3ο :
Εάν συμφωνείτε, ακολουθείτε τις οδηγίες πληρωμής και παραλαμβάνετε το αντικείμενό σας με τον τρόπο παράδοσης που έχετε συνεννοηθεί με τον κάτοχο (ΕΛΤΑ, courier, μεταφορική ή παράδοση). Η συνολική διαδικασία είναι εγγυημένη από εμάς διότι γνωρίζουμε τα στοιχεία του κατόχου αλλά και διότι πρέπει να αποσύρει το αντικείμενό του από το κατάστημά μας πριν σας το αποστείλει.